Ferris kissan juoksupyörä

469,00 

Nyt suoraan varastosta! Nopea toimitus 1-2 arkipäivää.

 

Pidä aktiivinen kissasi tyytyväisenä Ferris-juoksupyörällä.

Piilotetut renkaat pitävät pikku tassut ja hännät turvassa. Maailman suosituin Ferris kissan juoksupyörä nyt uudistetulla ja viimeisimmällä G5-Deluxe alustalla entistäkin tukevampana! Ferris pyörän laadukkaalla 5mm paksulla EVA-matolla on mukava ja turvallinen juosta. Saatavuus rajoitettu. Lisää nyt koriin ja tarjoa kissallasi täysi yhdeksän elämän arvoinen elämä!

(38 tuotearviota)

FERRIS KISSOJEN JUOKSUPYÖRÄ

Viimeisin G5 mallin juoksupyörä. Suunniteltu juuri teidän kissoillenne. Pyörä tarjoaa turvallista harjoittelua kaiken kokoisille kissoille, Se ei ikinä suistu alustalta eikä nerokkaan rakenteen ansiosta voi kaatua. Suorituskyky on riittävän vankka käsittelemään nopeimpiakin juoksijoita (vaikka samanaikaisesti), mutta silti riittävän pehmeän tasainen, jotta jopa 6 viikon ikäiset kissanpennut voivat nauttia pyörästä! Todellakin kissanpennut tykkäävät juoksupyörästä lähes poikkeuksetta. 

Ferris-juoksupyörä tarjoaa lyömättömän rataennätyksen turvallisuudessa – Turvallisuus ennen kaikkea. Se ei ikinä kaadu tai huoju kuten monet halvat kilpailevat kopiot.

Haluatko värikkäämmän pyörän?

Voit valita liukuvalikosta eriväriset EVA-juoksumatot pyörällesi. Värejä saatavilla (varastotilanteen mukaan) Musta, Sininen, Vihreä, Pinkki, EVA-mattoja myydään myös erikseen jos haluat tehdä kaksivärisen juoksupyörän. 

Juoksupyörän mitat: 

Juoksupyörän halkaisija: 130cm, sisähalkaisija 121.5cm = Iso sisähalkaisija estää selkärangan rasituksen
Juoksupyörän leveys 31cm (Kaksi kissaa mahtuu mukavasti rinnakkain.)
Jalustan mitat: 88cm x 29cm (PxS)
Jalustan+pyörän kokonaiskorkeus: 142cm

PITKÄ TAKUU:
Rungolla 5-vuoden takuu
Kuluvilla osilla mm. renkaat ja laakerit 1-vuoden takuu
Varaosien varma saatavuus myös takuuajan jälkeen, Vaihdettavat EVA-matot löydät täältä
Kehitelty helposti huollettavaksi ja puhdistettavaksi

Mitä paketti sisältää?

Mukana saat kaiken mitä tarvitset kasataksesi Ferris-juoksupyörän käyttövalmiiksi.

Pyörä, uudistettu G5 Deluxe Jalusta, laadukkaat työkalut ruuvien kiristämista varten, ohjeet. Saat meidän ainutlaatuisen käsikirjan sähköpostitse kun olet ostanut meiltä ferris-juoksupyörän. Käsikirjan vinkeilla opetat kissan helposti käyttämään juoksupyörää. Se ei ole vaikeaa. Kaikki osaavat tämän. 

Pyörän kasaaminen on erittäin helppoa. Lisäksi meiltä löytyy video kasaamisesta. Pyörän saattaminen käyttökuntoon kestää alle tunnin. Kissasi haluaa varmasti auttaa kasaamisessa.

TOIMITUS ON ILMAINEN SUOMEEN

Tarjoamme nyt Ferris kissan juoksupyörälle ilmaisen toimituksen noudettavaksi lähimmästä postin palvelupisteestä. 9,95€ Lisämaksusta saatte juoksupyörän kotiinkuljetettuna postin kotipaketti lisäpalvelulla. 

TÄRKEÄÄ: 

Ferris kissojen juoksupyörä on suunniteltu ainoastaan sisäkäyttöön. Ferris juoksupyörä on ollut myös suosittu freteillä. Ferris juoksupyörä soveltuu myös  pienille koirilla ja kaikille lemmikeille, jotka painavat alle 11,5kg, joka on ferriksen käyttäjän maksimipaino. 

Kissanpyörä.fi / Yhdeksän Täyttä Elämää on virallinen valtuutettu Suomen jälleenmyyjä Ferris-juoksupyörille.

Valmistaja: 
Ferris Cat Wheel International, klikkaa tästä  valmistajan sivuille.

38 arviota tuotteelle Ferris kissan juoksupyörä

 1. Mika Kontola (varmistettu kirjoittaja)

  Kissa kävelee/juoksee sillä joka päivä vähän meteliä pitää.

  (1) (0)
 2. Marja Mielonen (varmistettu kirjoittaja)

  Hieno ja laadukas , valitettavasti meidän kissat ei siihen menneet vaikka kuin koitettiin. Sain onneksi myytyä eteenpäin hyvään hintaan. On myös siis jälleenmyynti arvoa.

  (1) (0)
 3. Minna H. (varmistettu kirjoittaja)

  Pyörä oli helppo koota, joskin siihen kului jonkin aikaa ja näpräämistä. Kisutkin (2 kpl) tykkäsivät osallistua kokoamiseen, jolloin tultiin heti tutuksi uudelle tavaralle. Heti ensimmäisenä päivänä kisut uskaltautuivat itsenäisesti pyörän selkään, ja juoksivat riemurinnoin vuorotellen. Pyörä tuo meille edelleen iloa, liikuntaa ja virikettä päivittäin, nykyään enemmän kävellen kuin juosten, mutta edelleen myös mm. kakkarallit luonnistuu pyörässä. Matto kuluu jonkin verran pienten kynsien vuoksi, ja siitä irtoaa pieniä palasia, mutta vaihdetaan se sitten kun kuluu jo liiaksi.

  Kuva #1 kohteestaMinna H.
  (4) (0)
 4. Nina (varmistettu kirjoittaja)

  Kissat eivät ymmärrä, miten sitä käytetään, vaikka itse näytin.

  (0) (4)
 5. Sanni (varmistettu kirjoittaja)

  Pyörä on tukeva ja suhteellisen hiljainen. Täydessä vauhdissa lähtee tietysti ääntä jonkin verran. Pyörä on isokokoinen, mutta pienempään tilaankaan pyörää ei tietysti saa. Sen on oltava aika keskeisellä paikalla huoneessa.

  (2) (0)
 6. Joanna M. (varmistettu kirjoittaja)

  Loistava hankinta vilkkaalle bengalille. Kissa meni pyörään heti, kun se oli kasattu ja käyttää sitä paljon. Myös erilaisten tihutöiden teko väheni tämän hankinnan myötä.

  Video #1 kohteesta Joanna M.
  (4) (0)
 7. Tuomas N. (varmistettu kirjoittaja)

  Kissamme nauttii pyörästään päivittäin! Kiireisen kissanomistajan pelastaja!!

  (1) (0)
 8. Ronja (varmistettu kirjoittaja)

  Meillä Ferris juoksupyörä on neljän kissan taloudessa. Ferris on ollut ehkä paras ostos pitkään aikaan! Eniten meillä pyörää käyttää siperiankissamme Simba. Simba juoksee pyörässä päivittäin ja aktiivisuus on lisääntynyt hurjasti. Videolla Simban terveiset 😊

  Video #1 kohteesta Ronja
  (7) (0)
 9. Sanni (varmistettu kirjoittaja)

  Edesmennyt kissa otti viimeiset askeleet juoksupyörässä, ennen kuin lähti viimeiselle matkalle. Oli todella mieleinen. Nykyinen kissa harjoittelee vielä pyörän käyttöä 🙂 On hiljainen käytössä!

  (2) (0)
 10. Tiia B. (varmistettu kirjoittaja)

  Jokaisen euron arvoinen tuote! Molemmat kissamme oppivat juoksupyörän käytön alle viikossa ja käyttävät sitä nyt päivittäin myös ilman ihmisen opastusta. Välillä pyörässä otetaan päiväunet rankan treenin päätteeksi. Voin lämpimästi suositella tuotetta kaikille.

  Kuva #1 kohteestaTiia B.
  Kuva #2 kohteestaTiia B.
  (3) (0)
 11. Tadas V. (varmistettu kirjoittaja)

  After a few days, he started running. It was necessary to teach with a toy and food.

  Video #1 kohteesta Tadas V.
  (2) (0)
 12. Samppa Alhovuori (varmistettu kirjoittaja)

  Minulla on kaksi bengalia, jotka tykkäävät pyörästä kovasti. Toinen juoksee sillä päivittäin useita kertoja ja toinen syö pehmustetta. Kokoaminen oli helppoa ja kerrankin mukana tulevat työkalut olivat oivalliset

  (0) (0)
 13. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Pyörä oli helppo kasata. Hiljainen, mikä erittäin hyvä, sillä meillä kissojen juoksuinto on parhaimmillaan aamuyöllä.. ainut miinus pehmusteesta, joka nopeasti menee huonon näköiseksi kynsien osuessa siihen.

  (1) (0)
 14. Anne (varmistettu kirjoittaja)

  Bengalipoikien mielestä juoksupyörä oli paras ostos ikinä ja kyllä omistajatkin ovat samaa mieltä 🙂 Yltiöpäinen energia käytettiin aiemmin hurjaan raviin ympäri asuntoa, verhoissa roikkumiseen ja varpaiden jahtaamiseen. Nyt juoksupyörän vauhti on vienyt herrat mennessään, siinä tepsutellaan ja kiihdytellään, painetaan rallia ja välillä jopa vain makoillaan. Ja verhotkin ovat saaneet olla rauhassa tämän jälkeen 😉 Ihmettelen, miten on pärjätty aiemmin ilman juoksupyörää!

  (1) (0)
 15. Johanna Laak (varmistettu kirjoittaja)

  Pyörä oli helppo kasata. 4 vuotias bengali on käyttänyt eri valmistajan juoksupyörää 6kk iästä lähtien joten käyttöönotossa ei ollut ongelmia. Huomattavan hiljainen pyörä ja tukeva. Bonita-kissa tykkää! 🙂

  Video #1 kohteesta Johanna Laak
  (1) (0)
 16. Tuija Tolkki-Friedrich (varmistettu kirjoittaja)

  Meillä vielä mieluummin kiipeillään ja haetaan turvaa ahtaista paikoista.

  Kuva #1 kohteestaTuija Tolkki-Friedrich
  Kuva #2 kohteestaTuija Tolkki-Friedrich
  (1) (0)
 17. Henrik von Bonsdorff (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin laadukas tuote, osat todella tarkkaa työtä ja mukana tulevat työkalutkin hienoa laatua. Esim räikkälenkkiavain. Bengalikissamme oppi noin viikossa käyttämään pyörää itsenäisesti.

  (3) (0)
 18. Emma (varmistettu kirjoittaja)

  Onnistunut ostos kahden bengalikissan talouteen 😸 Osasivat heti käyttää pyörää

  Kuva #1 kohteestaEmma
  (3) (0)
 19. Pipsa (varmistettu kirjoittaja)

  Pyörä on toiminut tosi hyvin. Toistaiseksi vain poika jota ajatellen hankin pyörän käyttää sitä, välillä hyvinkin raivokkaasti yöllä. Koulutus on haastavaa kun on kolme poikaa ja kaikki ovat erilaisia.

  Video #1 kohteesta Pipsa
  (2) (0)
 20. Tanja K. (varmistettu kirjoittaja)

  Maatiais kollini Kiki rakastaa juoksupyörää ja käyttää sitä päivittäin. Muut kissani eivät siitä juuri ole kiinnostuneet, mutta luulen mielenkiinnon pyörää kohtaan olevan hieman yksilöllistä. Ainakin siitä on ollut suuri ilo energisimmälle kissalleni. Suosittelen juoksupyörää kissanomistajille, jotka omistavat liikunnallisesti aktiivisia kissoja.

  (1) (0)
 21. Johanna L. (varmistettu kirjoittaja)

  Super nopea toimitus. Pyörä oli helppo kasata ja tarvittavat työkalut löytyivät paketista. Kaikin puolin laadukas ja turvallinen pyörä kissan juosta. Oma kisu on ahkera juoksupyörän käyttäjä jo ennestään joten uuden pyörän käyttöönotossa ei ollut mitään ongelmia. 🙂

  Kuva #1 kohteestaJohanna L.
  Video #1 kohteesta Johanna L.
  (2) (0)
 22. Kaija B. (varmistettu kirjoittaja)

  Todella kätevä ja tyylikäs juoksupyörä kissalle. Ei häiritse naapureitakaan öisin, koska on miltei äänetön. Ja naisihmiseltäkin onnistui kasaaminen videon avulla. Suosittelen!

  Kuva #1 kohteestaKaija B.
  (3) (0)
 23. Miia (varmistettu kirjoittaja)

  Eipä olisi uskonut, että tämä on kissojen hittituote. Liikkuvat nykyisin enemmän kuin palvelusväkensä ja jatkuva treenaminen näkyy jo kissoista. Lihakset, kunto ja ennen kaikkea päätön juoksumeno ovat kasvaneet. Mietitytti kyllä pitkään, että uskaltaako tuota hankkia, kun on aika arvokas sijoitus. Onneksi otettiin tämä riski. Suosittelen.

  (1) (0)
 24. Åsa Widh (varmistettu kirjoittaja)

  Top exercise-wheel for a modern home. Quiet and stable, withstands everything between a lazy Saturday stoll by the Burmese and the powerful canter of the Bengal. This is the way we keep out cats in both amazing competition-shape and happy as individuals. Wide enough for my two girls to walk side by side.

  Kuva #1 kohteestaÅsa Widh
  Kuva #2 kohteestaÅsa Widh
  (2) (0)
 25. Jasse Kesti (varmistettu kirjoittaja)

  Pyörä oli melko helppo koota. Jos ymmärtää ohjeet ja osaa käyttää mukana tulevia erinomaisia työkaluja, niin sen kasaamiseen menee vajaa tunti.

  Meidän kaksi ihan erilaista siamilaista on silleen hassuja, että molemmat vierastivat sitä alkuun, mutta toinen jolkottelee siinä nykyään ihan päivit… illoittain. Jopa yöjuoksujakin tapahtuu usein. Tää vehkotin on meillä makuuhuoneessa, mutta laadusta kertoo se, että ääni on enemmänkin miellyttävää hyrinää, kuin halpavehkeitten kolinaa. Eli vaikka investointi onkin jyrkkä, niin laatu kyllä perustelee itse itsensä. Se toinen katti ei suostu mennen sillä kyllä ollenkaan. Eli käyttö on sitten ihan kissasta kiinni 😉

  (1) (0)
 26. Aija R. (varmistettu kirjoittaja)

  Kossu (Kosmos) juoksee innoissaan aamulla, päivällä, illalla ja yöllä. Paino on pudonnut vaikka ei pulska ollut aloittaessaankaan ja ruokahalu on kasvanut. Juoksupyörä oli tuttu jo ennestään ja Kossu aloitti juoksemisen jo ennen kuin kaikki matot oli kiinnitetty pyörään. Pyörän hankinta oli tosi hyvä ostos.

  Video #1 kohteesta Aija R.
  Video #2 kohteesta Aija R.
  (1) (0)
 27. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Bengalitytön ja abessinialaisten poikien hyväksi havaitsema. Kokoaminen oli helppoa mukana tulleiden työkalujen avulla ja käytössä tukeva ja hiljainen. Sopivan neutraali mustavalkoisena vaikka toki vaatiikin tilaa ympärilleen.

  (0) (0)
 28. Mikko (varmistettu kirjoittaja)

  Huippuostos! Hyperaktiivinen puolibengalimme käyttää pyörää monta kertaa päivässä. Pääasiassa kävelee ja maukuu samalla, välillä kiihdyttää täyteen vauhtiin ja on selvästi mielissään 😊 pyörässä saa hyvin purettua ylimääräistä energiaa. Helppo kasata, riittävän iso, vakaa ja turvallinen laitos.

  Kuva #1 kohteestaMikko
  (1) (0)
 29. Juha (varmistettu kirjoittaja)

  Ferriksestä on tullut meidän Lordin uusi lempipaikka. Pyörä on käytössä päivittäin. Siinä kävellään, juostaan ja välillä vain pötkötellään pitkin päivää useissa pienissä erissä. Välillä jopa yöllä. Ollaan oltu pyörään tosi tyytyväisiä ja se sopii ulkonäöltään myös hyvin meidän olohuoneen sisustukseen. Tätä kannatti odottaa ja voimme lämpimästi suositella muillekin.

  (0) (0)
 30. Anniina N. (varmistettu kirjoittaja)

  Vakaa ja laadukas

  (0) (0)
 31. Elina (varmistettu kirjoittaja)

  Suosittelen! Päätin ostaa Ferris juoksupyörän tutkittuani kissapyörien valikoimaa ja ihmisten kokemuksia. Mittailin pyörän sopivuutta pieneen asuntooni etukäteen, mutta pyörän suuruus tuli silti hieman yllätyksenä. Pyörän mittoihin kannattaa siis tutustua etukäteen, jotta sille löytää kodista turvallisen paikan. Valmistauduin pyörän tulemiseen katsomalla etukäteen ohjevideot sekä kouluttajan ohjeet kissan opettamiseen pyörälle. Pyörä oli helppo kasata kuntoon. Kaikille pienenä järkytyksenä tuli, kuinka paljon kissamme rakastui pyörään n. 2 viikon opettamisjakson jälkeen. Hän kävee siinä häntä pystyssä ja iloisena naukuen useamman kerran päivässä (ja yössä). Pyörästä lähtevä ääni muistuttaa ilmanvaihdon lempeää hurinaa, eikä siten häiritse kissan henkilökuntaa. Kissa on pyörän myötä levollisempi, ja häiriökäyttäytyminen on vähentynyt. Suosittelen pyörää lämpimästi kaikille kissoille, mutta erityisesti, jos omistat aktiivisen ja vilkkaan kissan!

  (0) (0)
 32. Taru (varmistettu kirjoittaja)

  Kissat ei ymmärrä, mitä sillä tehdään. Niitä pelottaa, kun se alkaa liikkua. Olen lelun kanssa houkutellut, mutta kovin arkoja ovat.

  (0) (0)
 33. Terhi Edwards (varmistettu kirjoittaja)

  Ostin kissan juoksupyörä kolmelle fretilleni. He oppivat sen käytön heti ja käyttävät sitä päivittäin

  Kuva #1 kohteestaTerhi Edwards
  (1) (0)
 34. Anna (varmistettu kirjoittaja)

  Pyörä toimii hyvin. Toinen kissoista on hyvin innostunut, mutta toinen ei käytä muuten kuin herkuilla houkutellen.

  (0) (0)
 35. Anna Freund (varmistettu kirjoittaja)

  Todella hyvä laatu tuotteessa sekä palvelussa (kiitos!). Nopea toimitus ja pyörä oli helppo koota. Nyt pitäisi vaan saada meidän Bengali-kaksikko tajuamaan mitä pyörällä pitäisi tehdä😂

  (0) (0)
 36. Peppi (varmistettu kirjoittaja)

  Kissat juoksee pyörässä päivittäin, ja erityisesti Hessu-kissa näyttää treenaavan siinä tosissaan. Pyörä on vakaa ja hiljainen, ja sen kokoaminen oli kohtalaisen yksinkertaista.

  (0) (0)
 37. Tuija L. (varmistettu kirjoittaja)

  Helppo koota ja hyvin pyörivä. Kissat ei vain oikein ymmärrä sen hienoutta. Herkuilla otetaan muutama askel.

  Video #1 kohteesta Tuija L.
  (0) (0)
 38. Päivi Nylund (varmistettu kirjoittaja)

  Harkitsin kissapyörän hankintaa kauan ja vertailin vaihtoehtoja. Käyttäjien arviot ja takuu vaikuttivat lopulta ostopäätökseeni.
  Pyörä oli helppo koota. Mukana tulevat työkalut olivat laadukkaat ja kissapyörän osat tukevia, ei muovirimpuloita. Pieni miinus oli mattojen voimakas tuoksu. Se hälveni kuitenkin muutamassa päivässä.
  Kaikki kolme burmaa käyttävät juoksupyörää päivittäin (ja öisin) todella paljon. Välillä yksin, usein yhdessä, joskus jopa samaan suuntaan. Pyörästä lähtevä ääni on kävelyvauhdissa hyvin hiljainen ja hepuliravikin muistuttaa rankkasateelta huopakattoa vasten; huminaa.
  Isoimman burmamme (n. 5kg) hepulilaukassa pyörä heiluu jonkin verran, mutta hetkeäkään en ole pelännyt, että pyörä kaatuisi. On se sen verran vankkatekoinen.
  Ainoa asia, joka harmittaa, on miksi emme hankkineet tätä jo aikaisemmin!

  Video #1 kohteesta Päivi Nylund
  Video #2 kohteesta Päivi Nylund
  (0) (0)

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Scroll to Top