“The Fat Cat” Cat Backpack – For Larger Cats

180,00 

Oletko kyllästynyt jättämään kissasi yksin kotiin? Haluatko viettää enemmän laatuaikaa turkkivauvojesi kanssa? Ehkä haluat kouluttaa kissan rakastamaan ulkoilua? Vai tarvitsetko kätevän kantolaukun jokapäiväisiin asioihin kissan kanssa tai eläinlääkärimatkoille? “The Fat Cat” -kissareppu voi auttaa sinua viettämään enemmän laatuaikaa kissasi kanssa sisätilojen lisäksi – antamalla kissallesi sen tarvitsemaa rikastusta ja stimulaatiota turvallisella tavalla, jotta se voi elää pitkän ja onnellisen elämän. “The Fat Cat” -kissareppu on kansainvälinen bestseller! Se kestää suurimman painon kaikista markkinoilla olevista kissan reppuista – jopa 25 kg kissan. Valitse aina aito Travel Catin valmistama THE FAT CAT KISSAREPPU. 

 

Travel Cat -yhteisö on täynnä kissanvanhempia, jotka ymmärtävät, että kissasi kanssa tutkiminen – nähtävyyksiin ja tuoksuihin pääseminen kodin ulkopuolella – on palkitsevaa, terveellistä ja hyödyllistä sekä ihmisille että kissoille.

Laadukkaat varusteet ovat tärkein tekijä, kun haluat viettää aikaa kissasi kanssa kodin ulkopuolella. Suunnittelemme tuotteemme niin, että kissosi mukavuus ja turvallisuus ovat etusijalla, sekä tietysti sinun mukavuus ja mukavuus kissavanhempana!

Tämä tukeva, hyvin tuulettuva, hengittävä ja monipuolinen kissan kuplareppu on turvallinen paikka seikkailuille kissasi kanssa, iso ja pieni – olipa kyseessä sitten kävelyt korttelin ympärillä, maantieretkiä, patikointi kansallispuistoissa, lentäminen ympäri maata tai mitään siltä väliltä. Muista aina valita aito ja alkuperäinen “The Fat Cat”

Mitat:  38 x 29 x 45 cm
Itse laukku painaa ainoastaan 900 grammaa ollen todella kevyt, mutta samalla äärimmäisen vahvarakenteisena kestää lukemattomia reissuja.

 

  • Klipsi hihnan kiinnittämistä varten
  • Nerokas tukevasti istuva “kuplalasin” kiinnitys
  • Sivutaskut molemminpuolin
  • Säädettävät olkahihnat
  • Säädettävä rintahihna
  • Sivut ja päällinen tukevaa verkkoa (Yksikään kissa ei ole vielä murtautunut repusta ulos!)
  • Suuret ilmareijät
  • Iroittettava matto

“The Fat Cat” kissareput on monen lentoyhtiön hyväksymiä.

Väri

Charcoal, Aqua, Deep rose pink

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top