Juoksupyörän koulutusvideo kissoille

39,00 

Salla-Mari Kostia, Animal Academyn perustaja ja kokenut eläintenkouluttaja, opastaa sinut askel askeleelta tässä lyhyessä opetusvideossa kissasi totuttamisessa juoksupyörän käyttöön.

Saat ostamisen jälkeen videon heti käyttöösi.

“Ei pelkkää opetusta, vaan elämäntapamuutos kissallesi”

Miksi Tämä Video?

Opetusvideo on suunniteltu auttamaan sinua alkuun juoksupyörän opettamisesta kissalle ja hyödyntämään sitä parhaalla mahdollisella tavalla. Salla-Mari Kostia, Animal Academyn perustaja ja kokenut eläintenkouluttaja, opastaa sinut askel askeleelta kissasi totuttamisessa juoksupyörän käyttöön.

Opetusvideomme on muutakin kuin pelkkä opas – se on portti kissasi uuteen, energisempään ja terveellisempään elämään oppimalla käyttämään itsenäisesti juoksupyörää.

Mikä parasta – tämä EI vaadi MITÄÄN erityistä osaamista kissan kouluttamiseen, tämä video on niin simppeli, että osaat kouluttaa kissasi juoksupyörälle tämän videon avulla vaikka et ikinä olisi yrittänyt opettaa kissallesi mitään.

Asiantuntijan Kosketus
Salla-Mari Kostia, Animal Academyn perustaja ja kissojen käyttäytymisen asiantuntija, ohjaa sinua ja kissaasi tässä ainutlaatuisessa matkassa. Hänen asiantuntemuksensa ja vuosien kokemuksensa ovat tiivistyneet tähän videoon, tarjoten sinulle ja lemmikillesi parhaan mahdollisen ohjauksen.

Räätälöity Lähestymistapa
Tämä video on suunniteltu huomioiden erilaiset kissat ja niiden yksilölliset tarpeet. Olipa kissasi arka tai rohkea, löydät tästä videosta juuri ne neuvot ja vinkit, jotka auttavat sinua opastamaan lemmikkiäsi oikeille positiivisen vahvistaminen metodeilla menestyksekkäästi.

Tulokset, jotka Puhuvat Puolestaan
Me emme myy vain opetusvideota; tarjoamme sinulle ja kissallesi mahdollisuuden saavuttaa uusia korkeuksia yhdessä. Takaamme että Salla-Marin Opetusvideolla kertomat 7 ainutlaatuista vinkkiä juoksupyörän opetteluun toimivat kaikilla kissoilla, kaikilla roduilla ja jopa kaikista laiskimmilla yksilöillä. Seuraa vain
Juoksupyöriä käyttävien kissojen omistajat kertovat näkevänsä merkittäviä muutoksia kissansa käyttäytymisessä ja hyvinvoinnissa jo lyhyessä ajassa.

🐾 Aloita Matkasi Tänään
Älä odota enää. Ota ensimmäinen askel kohti kissasi uutta, aktiivista elämää. Tilaa Animal Academyn kissan juoksupyörän opetusvideo nyt ja koe, kuinka voit avata ovet kissasi täydelliseen hyvinvointiin juoksupyörällä.

opetusvideo on suunniteltu auttamaan sinua alkuun juoksupyörän opettamisesta kissalle ja hyödyntämään sitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Videon Sisältö ja Tavoitteet

Tässä videossa Salla-Mari Kostia, Animal Academyn perustaja ja kokenut eläintenkouluttaja, opastaa sinut askel askeleelta kissasi totuttamisessa juoksupyörän käyttöön. Animal Academy, tunnettu kissojen käyttäytymiseen erikoistuneena koulutusorganisaationa, on sitoutunut edistämään lemmikkien hyvinvointia ja ihmisen ja eläimen välistä vuorovaikutusta. Tämän videon tarkoituksena on tarjota sinulle käytännöllisiä vinkkejä ja ohjeita, joiden avulla voit rohkaista kissaasi käyttämään juoksupyörää turvallisesti ja tehokkaasti.

Salla-Mari Kostian Asiantuntemus

Salla-Mari on paitsi ammattitaitoinen eläintenkouluttaja ja klinikkaeläinhoitaja, myös ammatillinen opettaja, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus kissojen käyttäytymisen parissa työskentelystä. Hän on omistautunut kissojen hyvinvoinnille ja on tunnustettu asiantuntija kissojen käyttäytymiseen liittyvissä asioissa. Hänen laaja-alainen kokemuksensa ja syvällinen ymmärryksensä kissan hyvinvoinnista ja käyttäytymisestä tekevät hänestä täydellisen oppaan sinulle ja kissallesi tässä tulevassa seikkailussa juoksupyörän kanssa.

 

Riskitön 90 päivän täysi tyytyväisyystakuu

TAKAAMME, että saat videokoulutuksella tuloksia – tai et maksa yhtään mitään.
Ainoa ehto on, että katsot videon tarkasti, ja noudatat kurinalaisesti koulutuksen sisältöä.
Jos ET ole tyytyväinen tuloksiin, saat kaikki rahat takaisin.
Joten mikset kokeilisi? Et voi hävitä mitään.

Tutustu lisään Animal Academyyn heidän kotisivuiltaan:
https://animalacademy.fi

 

Tämän opetusvideon saat kaupan päälle ostaessasi Ferris-juoksupyörän kaupastamme.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart
Scroll to Top